Psykologisk Praksis

Priser

Konsultationer har en varighed af 50 minutter, inklusive betaling og planlægning af nye aftaler, medmindre andet aftales.

Individuel psykologisk rådgivning/terapi for voksne eller unge: 850 kr.

Individuel supervision/coaching (psykologer og andre faggrupper): 850 kr.

Neuropsykologisk undersøgelse: ca 8.000 kr + moms

Betaling afregnes pr. afholdt time eller med forudbetaling ved bankoverførsel eller elektronisk betaling for offentlige institutioner. Vi modtager mobile pay eller kontant betaling.

Pensionskasser og forsikringsselskaber kan i flere tilfælde, helt eller delvist dække beløbene for psykologbehandling. Faktura fremsendes i så fald efter aftale med selskabet. 

Sygesikring Danmark yder for medlemmer i gruppe 1, 2 og 5 en rabat på op til kr. 300 per samtale for personer, der behandles for let til moderat depression mm. og som er fyldt 38 år eller mere.

Hvis du er nødt til at melde afbud eller rykke din aftalte tid, skal du give besked senest dagen før, da du ellers skal betale for den bestilte aftale. Afbud kan meddeles på tlf. 21632044.

Kommunalt tilskud
Din kommune/socialforvaltning kan i nogle tilfælde yde hel eller delvis dækning for udgifter til psykologbehandling. Du bedes rette henvendelse til din kommune/socialforvaltning og høre nærmere om dine muligheder.

Private sundhedsforsikringer
Private sundhedsforsikringer kan dække psykologsamtaler. Det anbefales at du undersøger om du er omfattet af en sundhedsforsikring. 

Forsikringsselskaber
Der er en del forsikringsselskaber som dækker udgifter i forbindelse med psykologbehandling.

Fagforeninger
Nogle fagforeninger eller arbejdsgivere er indstillet på at dække udgifter til psykologsamtaler, især, hvis der er tale om arbejdsrelaterede problemstillinger. Hvis du har brug for psykologhjælp, så undersøg om der er mulighed for økonomisk hjælp.

Psykologisk Praksis ved Cand. Psych Poul Erik Johannessen Naverland 4, 2600 Glostrup tel.: 21632044, mail: porsk@hotmail.com

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk